måndag 20 juli 2009

Att det bara ska krångla...


Ja tänk, ibland undrar jag hur allt kan krångla och jäklas som det bara gör ibland... =)


När vi besiktade husvagnen sist så fick vi bakslag på ett hjullager som var tvunget att bytas... så häromdagen böt gubben hjullager och i morse hade jag tur att hitta en återbuds tid för besiktning till i dag.

Så, gubben åker iväg och besiktar...kommer hem och muttrar och är inte glad. Då hade han fått bakslag på besiktningen igen pga att bromsljusen inte fungerade!!!
De fungerade sist vi var ute med vagnen... Så han fick ju ge sig ut och börja kolla vart felet låg...och det visade sig att det var i bilens kontakt problemet var och inte i husvagnen...suck...ett bakslag i onödan.

På e.m. åkte vi ner till mamma och tog en snabbfika... Det blev "Loppis" hemma hos henne...hon hade lagt undan lite saker till mig...Gamla lakan som hon broderade som ung, ett uppläggningsfat som var från min mormor & morfars bröllops servis och lite annat smått och gott...jättekul!.. =)
När vi kom hem böt älsklingen kontakten till dragkroken på bilen så den fungerar som den ska igen... =)

Vi hade funderingar på att åka iväg med husvagnen i dag, men ville inte ge oss iväg utan fungerande bromsljus o.s.v. på vagnen, så istället för att packa husvagnen ställde jag mig och bakade bullar... =)


Och jag ska inte göra två saker samtidigt...i alla fall inte när en av sakerna är att ha något i ugnen...jag höll på att bränna båda plåtarna med bullar...fast jag var i köket och höll på att ladda om diskmaskinen samtidigt... ha ha.

Men som tur var så smakade de bra ändå ... även om de var lite mörkgräddade... =) Mamma och pappa tittade in en sväng i kväll ... precis när bullarna var klara...så det blev ju till att sätta på kaffepannan... =)

Nu är i alla all husvagn och draget på bilen som det ska och allt fungerar, så nu kan vi åka iväg när vi vill om vi vill...ska kolla hur vädret ska bli de närmaste dagarna.

I kväll har jag sytt mygg-drapperi till husvagnsdörren av en gammal terylen gardin...så inte mygg och flugor kan komma in oinbjudna... =)
Ja det var lite om min dag...

Ha en fortsatt bra vecka!

9 kommentarer:

Uttan sa...

Ja i bland vill det sig inte riktigt.
Men det verkar ordnat sig till slut.
Bullarna ser goda ut,varma bullar och mjölk e sååå gott!
Hoppas ni kan få komma i väg på en tur nu och att allt fungerar.
Smart att sy mygg gardin.
Ha det bra och om ni kommer i väg en trevlig resa!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Ja ibland måste det krångla.Men va bra att det löste sig till slut.Bullarna ser riktigt smarriga ut.Hoppas att vädret blir bra så ni får komma iväg en sväng med husvagnen.Ha en skön kväll och en mysig tisdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Mina Gouldsamadiner sa...

Ja du...det är inte alltid det blir som man vill...och det där med besiktning är lika nervöst varje år...tur att du har en händig gubbe...jag har haft sån himla tur med min pärla så den har gått igenom 4 år i rad nu...i morrn har jag en ledig dag...mjukstart i allafall...men det var inte så roligt att ge sig iväg i morse...känner mig inte ytvilad alls faktiskt...hihi...njut av din semester nu och hoppas det snart blir husvagnsväder...kramiz...

♥ Pia... sa...

hallo hallo..aj aj aj..så kan det gå ibland..men slutet gott väl..)..bullarna såg väldigt goa ut..du bloggade väl inte samtidigt som du gräddade bullarna....hihi..ja fika det är gott..jag har varit på ett kafferep idag..hos bloggaren granne med selma....såå roligt ..samt en loppsitur blev det med...ha de ..kram..Pia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Det är så ibland..då krånglar ju allt!!!
Känner så väl igen det!!!

Ne fy...myggor vill man ju inte ha in!!!
kram nattis!!!

plingan sa...

Kikar in från en annan blogg :)
Äsch vilken otur, hoppas ni får en ny tid snabbt som ögat!
Vilken skatt att få fina familjeägodelar, alltid uppskattat. Måste in och kika i din loppisbutik också.

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Ja visst är det så att ibland då ska det bara krångla hur mycket som helst....och ibland så klarar man sig bättre :)


Skönt att husvagnen är fixad så att ni kan fara en sväng med den.

Ha dte gott
Kram, Pernilla

Photo by Maria sa...

Bullarna såg goda ut.. jag är specialist på att glömma det jag har i ugn och på spis, gör ngt annat samtidigt och vips har tiden gått och man har bränt det man har på spisen..

Ha nu en bra tisdag..

Kram
Mia

Amy sa...

Bullarna såg jättegoda ut, tycker nästan de blir lite finare när dem är mörkare. ;-)
Förresten så har jag tipsat om din webloppis till några bloggvänner, hoppas det är ok!?